Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iznenađenje

Bakici s tavana ukrao "arsenal" kobasica i buđoli

kobasice
Varaždinska policija
13.02.2013.
u 11:48

Suhomesnate proizvode ukrao je 58-godišnji muškarac kod kojeg je policija pronašla i streljivo te oružje

Bakica iz Zbelave pokraj Varaždina neugodno se iznenadila kada je otkrila da su s njezina tavana u kući nestale kobasice, šunke, buđole i ostale suhomesnate delicije.

Krađu svojih specijaliteta odmah je prijavila policiji koja je otkrila da je suhomesnate proizvode ukrao 58-godišnji muškarac, a je li u trenutku krađe bio gladan, nije poznato. Policija je u njegovoj kući osim ukradenih suhomesnatih proizvoda pronašla i oko tisuću komada raznog streljiva, dvije puške, puškostrojnicu, tromblonski nastavak i druge dijelove oružja.

– Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava tešku krađu i nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavku oružja i eksplozivnih tvari – izvijestili su iz varaždinske policije.

>>Pokrao šunke, slanine i kobasice iz pušnice u Vukovaru

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije